رامکده انلاین

دانلود رام فارسی هواوی ,اموزش فلش کردن ,دانلود رام فارسی ,فایل فلش فارسی سونی,فایل فلش فارسی ,رام اصلی انواع گوشی ,دانلود رایگان فایل فلش فارسی و رام ,دانلود همه نوع رام و فلش گوشی

رامکده انلاین

دانلود رام فارسی هواوی ,اموزش فلش کردن ,دانلود رام فارسی ,فایل فلش فارسی سونی,فایل فلش فارسی ,رام اصلی انواع گوشی ,دانلود رایگان فایل فلش فارسی و رام ,دانلود همه نوع رام و فلش گوشی

دانلود رام فارسی هواوی ,اموزش فلش کردن ,دانلود رام فارسی ,فایل فلش فارسی سونی,فایل فلش فارسی ,رام اصلی انواع گوشی ,دانلود رایگان فایل فلش فارسی و رام ,دانلود همه نوع رام و فلش گوشی

  • ۰
  • ۰
غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی

تعداد صفحات انگلیسی 21 صفحه (5312 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 20 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

دانلود غنی سازی  برنج نیم پخته   با اسید فولیک : پذیرش  مصرف کننده و ارزیابی  احساسی

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی  احساسی
غنی سازی برنج نیم پخته
مقاله غنی سازی برنج نیم پخته
پایان نامه غنی سازی برنج نیم پخته
اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی  احساسی
مقاله اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی  احساسی
تحقیق اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی  احساسی
سمینار اسید فولیک پذیرش مصرف کننده
دسته بندی مقالات ترجمه شده
فرمت فایل doc
حجم فایل 1249 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21
تعداد صفحات انگلیسی 21 صفحه (5312 کلمه)
     تعداد صفحات ترجمه فارسی 20 صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول 
هر 250 کلمه  1 صفحه میباشد
منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست 
زیر قیمت بازار
نمونه ترجمه
چکیده

غنی سازی اسید فولیک از طریق اندکی جوشاندن  در برنج، به طور قابل توجهی افزایش مقدار اسید فولیک در دانه خام و پخته شده را افزایش داده است. با این حال، اندکی جوشاندن، به صورت همزمان تغییراتی در ویژگی برنج ایجاد می کند که ممکن است پذیرش مصرف کنندگان از برنج غنی شده را تحت تاثیر قرار دهد. دو مطالعه پذیرش مصرف کننده بر اساس ویژگیهای بصری و طعم و مزه با یک نمونه مصرف کننده عمدتا آسیایی به منظور بررسی این موضوع انجام شد.
در مطالعه 1، پذیرش بصری مصرف کننده از برنج نیم پخته غتی شده (UF 1، UF 2 و UF 3) مورد بررسی قرار گرفت. پذیرش بصری از سه نمونه برنج نیم پخته خام غنی شده با یک شاهد برنج نیمپخته  تجاری، مقایسه شد.
در مطالعه 2، برنج نیم پخته خام غنی شده با برنج سفید تجاری فاقد غنی سازی مخلوط شد و در معرض پخت و پز قرار گرفت.

دانلود غنی سازی  برنج نیم پخته   با اسید فولیک : پذیرش  مصرف کننده و ارزیابی  احساسی

بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .







کلمات کلیدی : غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک : پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , غنی سازی برنج نیم پخته , مقاله غنی سازی برنج نیم پخته , پایان نامه غنی سازی برنج نیم پخته , اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , مقاله اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , تحقیق اسید فولیک پذیرش مصرف کننده و ارزیابی احساسی , سمینار اسید فولیک پذیرش مصرف کننده

  • ۹۶/۰۱/۰۵
  • محمدرضا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی